Meer resultaten voor Judovereniging

 
Judovereniging
Startpagina Judobakker.
De trainingen zijn niet wedstrijdgericht, maar zo opgezet dat de kinderen lekker bezig zijn met judo en ondertussen kennis en ervaring opdoen. Kinderen die wedstrijden willen doen, krijgen daarvoor begeleiding. Judo Bakker is een laagdrempelige kleine judovereniging voor kinderen, maar ook senioren.
Tegels van Toen
Home.
Een van de belangrijkste uitspraken van Jigoro Kano luidt: Judo kun je alleen maar leren door het te doen! Judovereniging Mierlo-Hout is opgericht in 1972 en heeft als doelstelling het beoefenen van de judosport mogelijk te maken voor al onze leden.
kurkuma
Antongeesink.
Judovereniging Anton Geesink is gecertificeerd door de JBN. Judovereniging Anton Geesink is aangesloten bij de. Laatste Nieuws Verslag Instaptoernooi 28 april 2018 Verslag Instaptoernooi 16 december 2017 Agenda algemene vergadering voor 3 oktober 2017 Notulen algemene Vergadering 2016 zomerbrief 2017.
robuuste tafels
JV Terwinselen Judo jiu-jitsu.
leningen berekenen
Judovereniging Clinge Welkom.
VRIJDAG 29 maart: GEEN Training! Over Judovereniging Clinge. Deze florerende judoclub bestaat reeds 50 jaar, telt meer dan 85 leden tussen 5 en 80 jaar. Alle informatie betreffende trainingen, contactgegevens, toernooien, activiteiten en het judo zijn hier terug te vinden.
fotolijst 30x30
Home Judovereniging BSV Anbergen.
Laatste nieuws BSV Anbergen. Geslaagde afronding Starters Judo Oefentoernooien 2018. Zaterdag 14 april werd in sporthal Noorderslag in Slagharen de finale gehouden van de starters. Uitslag 36e Lente-Toernooi Beilen. 2e plaats: Ceylinn Benjamins, Dyllan Kroezen, Julian. Foto's' Nage no kata toernooi.
esthetique-medicale-montpellier.fr
Judovereniging Nintai.
Judo Vereniging Nintai. 1 month ago. Waar is dat feestje. Hier is dat feestje! De disco voor de eerste groep is gezellig bezig. Wat een feest en wat een lol! View on Facebook. 2019, Judovereniging Nintai. Powered by HuBus Media.
Solicitors
Guan Lin Judo op De Mussen Judovereniging.
Scroll omlaag naar de content. Welkom Bij Judovereniging Guan Lin. Wij zijn voortgekomen uit het Haagse buurthuiswerk. De daarbij horende waarden hebben we al 65 jaar hoog in het vaandel. Voor ons is judo een vormende activiteit, ook voor diegene met minder financi ële mogelijkheden.
social media marketing

Contacteer ons