Op zoek naar Judovereniging?

 
Judovereniging
Judovereniging Clinge Welkom.
14 januari is het weer vriendjesdag! Over Judovereniging Clinge. Deze florerende judoclub bestaat reeds 50 jaar, telt meer dan 85 leden tussen 5 en 80 jaar. Alle informatie betreffende trainingen, contactgegevens, toernooien, activiteiten en het judo zijn hier terug te vinden.
https://www.chaussuresonline.com/marques/reqins.html
Antongeesink.
Judovereniging Anton Geesink is gecertificeerd door de JBN. Judovereniging Anton Geesink is aangesloten bij de. Laatste Nieuws Verslag Instaptoernooi 28 april 2018 Verslag Instaptoernooi 16 december 2017 Agenda algemene vergadering voor 3 oktober 2017 Notulen algemene Vergadering 2016 zomerbrief 2017.
Betekenis
Judovereniging Groot Houten.
Nadat alle kruitdampen zijn opgetrokken, de kerstbomen aan straat staan en de beste wensen en goede voornemens zijn uitgesproken, is het nieuwe jaar aangebroken. Uiteraard luiden wij als Judovereniging Groot Houten ook het nieuwe jaar in en kijken wij terug naar de hoogte en dieptepunten in 2018.
Vulnerability Scanner
Home De website van judolelystad!
Bij Judovereniging KIAI Lelystad staat de P van Plezier voorop. Wij hechten veel waarde aan de sociale aspecten van judo en daarom willen we een club zijn waar iedere judoka zich op zijn / haar eigen manier kan ontwikkelen in deze mooie sport.
goosevpn.com
jv Tora.
Adres: Bosseestraat 28, 6658 AT Beneden-Leeuwen. Klik hier voor aanmelden van de nieuwsbrief. Judovereniging Tora is de meest veelzijdige judovereniging van West Maas en Waal. Wil je lid worden? Download dan het Inschrijfformulier of mail naar jvtora@gmail.com voor meer informatie.
Home.
25 januari 2014 was de datum dat de toppers van Judo Bakken konden laten zien wat ze de afgelopen periode hebben opgestoken van trainers Louis, Bob, Bas en Bennie. Het was weer ongelofelijk spannend voor de kinderen. Zouden ze die nieuwe slip of band wel halen, konden ze zich de verschillende technieken nog herinneren.
Home Judo vereniging Libera.
De vereniging is aangesloten bij de Judo Bond Nederland onder aansluitnummer 03026. De lessen worden dan ook gegeven door gediplomeerde judoleraren. 4901 CZ Oosterhout. inschrijffomulier judovereniging Libera. Uitschrijfformulier judovereniging Libera. Doorlopende machtiging 2018. Beeindigen incasso 2018. Inschrijfformulier toernooi december 2018.
Judovereniging Club-assistent Club Assistent.
Als lid kun je vervolgens altijd snel terugvinden wanneer de eerstvolgende training is en wat de contactgegevens zijn van je trainer en teamgenoten. Wil je weten wat Club-assistent voor jouw judovereniging kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een demo aan.

Contacteer ons