Meer resultaten voor Judovereniging

 
Judovereniging
Judovereniging Mens-Sana te Hank.
Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde leraren die er iedere week weer een geweldige les van proberen te maken. Ben je geïnteresseerd in sport en lijkt judo jou ook wat. Zou je graag eens in zo'n' prachtige kimono willen staan.
Keyboost United Kingdom
Antongeesink.
Judovereniging Anton Geesink is gecertificeerd door de JBN. Judovereniging Anton Geesink is aangesloten bij de. Laatste Nieuws Verslag Instaptoernooi 28 april 2018 Verslag Instaptoernooi 16 december 2017 Agenda algemene vergadering voor 3 oktober 2017 Notulen algemene Vergadering 2016 zomerbrief 2017.
Autolening
Home.
25 januari 2014 was de datum dat de toppers van Judo Bakken konden laten zien wat ze de afgelopen periode hebben opgestoken van trainers Louis, Bob, Bas en Bennie. Het was weer ongelofelijk spannend voor de kinderen. Zouden ze die nieuwe slip of band wel halen, konden ze zich de verschillende technieken nog herinneren.
social media marketing plan
JV Terwinselen Judo jiu-jitsu.
Anti Phishing
Judovereniging Clinge Welkom.
14 januari is het weer vriendjesdag! Over Judovereniging Clinge. Deze florerende judoclub bestaat reeds 50 jaar, telt meer dan 85 leden tussen 5 en 80 jaar. Alle informatie betreffende trainingen, contactgegevens, toernooien, activiteiten en het judo zijn hier terug te vinden.
Home De website van judolelystad!
Bij Judovereniging KIAI Lelystad staat de P van Plezier voorop. Wij hechten veel waarde aan de sociale aspecten van judo en daarom willen we een club zijn waar iedere judoka zich op zijn / haar eigen manier kan ontwikkelen in deze mooie sport.
Judovereniging Groot Houten.
Nadat alle kruitdampen zijn opgetrokken, de kerstbomen aan straat staan en de beste wensen en goede voornemens zijn uitgesproken, is het nieuwe jaar aangebroken. Uiteraard luiden wij als Judovereniging Groot Houten ook het nieuwe jaar in en kijken wij terug naar de hoogte en dieptepunten in 2018.
Startpaginga Sakura Judo Eelde Eelderwolde Terborch.

Contacteer ons