Op zoek naar Advocaten?

 
Advocaten
GSJ advocaten Advocaten.
Het advocatenkantoor is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 8.30 uur tot 18.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Parking Er is parkeergelegenheid voorzien in de Hemelstraat halverwege links inrijden en in parking Nationale Bank. Wij voorzien een vooraf betaald ticket voor u. Copyright 2019 GSJ advocaten Algemene voorwaarden Privacy policy Design by Catapult.
uit in breda
Advocaat.be Een advocaat beter vroeg dan laat home.
Je werkt hiervoor nauw samen met de medewerker infrastructuur van de Orde en de verantwoordelijken op de locatie zelf. Je bent, indien nodig, zelf aanwezig bij de opleidingen om alles in goede banen te leiden, de aanwezigheidslijsten op te nemen en een professioneel verloop van de opleidingen te garanderen. Je staat in voor de administratieve verwerking met betrekking tot deze opleidingen. Je volgt tevens het financieel luik op en zorgt voor een accurate betaling. Je rapporteert hiervoor en werkt nauw samen met de collega en algemeen secretaris. Lees de vacature en stel u kandidaat. OVB zoekt jurist. De OVB bestaat uit een dynamisch team van bijna 25 medewerkers en is op zoek naar een jurist om volgende taken uit te voeren.: Je voert de beslissingen uit van de Raad van Bestuur, de Algemene Vergadering en van de bestuurders.
tuinonderhoud dordrecht
Ons team Truyens Advocaten.
Startte zijn loopbaan als advocaat in 2000 te Brussel bij Roberti Advocaten nu Meritius Brussel en werkt sedert oktober 2004 bij Truyens Advocaten. Volgde in 2008-2009 de postuniversitaire opleiding Curator-vereffenaar" van de KUL, UA en CBR en werd in september 2009 op de lijst van de curatoren van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, opgenomen.
malware iphone verwijderen
Advocaten voor ondernemers Hermans-Wirix Advocaten.
Voorkom een tweede ongeluk en neem de eerste afslag naar een constuctieve oplossing. Kies de juiste vennootschapsvorm en onderhoud de juridische gezondheid van jouw onderneming. Intellectuele eigendom social media. Intellectuele rechten veiligstellen kan een heel karwei zijn. Voel je je verloren? Advocaten voor ondernemers.
huur springkasteel
Home Truyens Advocaten.
Met een team van 24 advocaten en 7 administratieve medewerksters is Truyens Advocaten vast van plan om verder te groeien, zonder de persoonlijke dienstverlening uit het oog te verliezen. De aanwezigheid van 24 advocaten met elk hun specifieke kennis en specialisatie laat Truyens Advocaten ook toe een continuïteit in de dienstverlening te garanderen.
eikenbijgebouw
Advocaten Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Anne Loenders Stuur een mail. Lieze Mondelaers Stuur een mail. Lia Van de Weyer Stuur een mail. Aansprakelijkheids en verzekeringsrecht. Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Huur en onroerend goed. Contactgegevens Paalsesteenweg 81, 3580 Beringen Limburg. 2015 Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Harmonica
Advocatenkantoor LMDS: een team aan experts in verschillende materies.
Bel 015 55 00 31 Inloggen Home Rechtsgebieden Bemiddelaars Advocaten Kantoor Tarieven Nieuws Infosessies Contact. Onze advocaten zorgen voor een hoge vorm van interactie tussen de verschillende specialisaties. Zo garanderen wij als advocatenkantoor dat zowel grote ondernemingen, KMO's, overheden als particulieren kunnen bijgestaan worden.
groene lening argenta
Advocaten Dumon, Sablon Vanheeswijck.
SEO

Contacteer ons