Resultaten voor Fotografie

 
Fotografie
Fotografie - Carina David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit België, nabij Antwerpen.
Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal. Onze studio is gebaseerd in Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, maar we fotograferen ook in Nederland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa.
Sporta kampen Fotografie.
Ben jij ook gepassioneerd door fotografie? Samen met een fotograaf ga je aan de slag. Je leert hoe je de perfecte foto neemt met een digitaal fototoestel en daarna bewerkt met Photoshop. Tijdens" het kamp heb ik mijn fotografieskills weer kunnen bijschaven" Eline.
Dilbeek
Fotografie opleidingen.
Je bent geboeid door het medium fotografie? Je nieuwe spiegelreflexcamera nodigt je uit om schitterende beelden te maken, maar je hebt geen idee waar te beginnen? Dan ben je bij PCVO Groeipunt aan het juiste adres. Welke soort fotografie je ook wilt beoefenen, bij ons vind je zeker je gading!
2de hands boeken verkopen
Cursus Fotografie Fotograaf worden via thuisstudie NHA.
Daar begint ook de cursus: leer alles over camera's, objectieven, statieven en meer. Inhoud van de cursus. De cursus Fotografie van NHA bestaat uit 30 lessen en leert je alles wat met fotografie te maken heeft, zoals.: cameras, accessoires en flitsers.;
Dilbeek
GLTT Opleidingen fotografie.
Online afspraak niveautest. Onze 4 kernwaarden. Bereikbaarheid campus Rode. Bereikbaarheid campus Halle. Online afspraak niveautest. Digitale fotografie reflex 1. Digitale fotografie reflex 2. Digitale fotografie reflex 3. Bewerk je foto met Photoshop Elements/Lightroom I. Bewerk je foto met Photoshop Elements/Lightroom II.
seo cursus
Fotografie AP Hogeschool.
Fotografie is een snel veranderend medium met een directe maatschappelijke link. Als fotograaf sta je immers ín de wereld en werk je met de realiteit. De afstudeerrichting Fotografie binnen de opleiding Beeldende Kunsten leidt beeldenmakers van morgen op door hen vertrouwd te maken met de technische, conceptuele en esthetische aspecten van het medium.
oosterzele
Fotobewerking digitale fotografie STEM-Academie.
Fotobewerking digitale fotografie. Waar je ook kijkt in de digitale wereld, overal kom je fotos tegen: in digitale fotoalbums, op Facebook en andere sociale media, Een goede foto nemen doe je echter niet zomaar. Het vergt heel wat kennis en kunde.
zelf foto op glas maken
Fotografie www.rhokacademie.be.
Vanaf het tweede jaar word je zowel in studio als reportageprojecten portret. en projecten waar fotografie als geheugen van de samenleving fungeert ingeleid en begeleid. Naargelang jouw traject worden jou het gebruik van diverse cameraformaten iPhone tot technische camera in modules aangeboden.
huis laten schatten
Kunst Fotografie Uitgeverij Lannoo.
Kurt De Boodt. Iris De Feijter. European Old Master Drawings en. from the Bruges Print Room. Virginie D'haene' Ed. Toon alle boeken over Kunst Fotografie. 32 051 42 42 11. Zin in boekentips, kortingsacties en inspiratie? Blijf op de hoogte.
turnhout

Contacteer ons