Resultaten voor Klantenkaart

 
Klantenkaart
De 3 beste apps voor je klantenkaarten.
Je voegt je klantenkaart toe door op het plusteken te drukken. Hierna zoek je de winkel en scan je via je smartphonecamera de barcode van je klantenkaart. Indien dit niet lukt, kan je jouw klantennummer manueel intypen. De klantenkaart verschijnt automatisch in de app.
tweedehands auto garage
Klantenkaart.
seo workshop
Gedaan met de Extra-kaart van Colruyt, grote plannen met nieuwe klantenkaart Economie Geld HLN.
De Spar-winkels van de Colruyt groep en DreamLand hadden nog geen eigen klantenkaart, maar met de Xtra-kaart binnenkort dus wel. Later dit jaar zal de kaart ook gelden bij de tankstations van Dats24 en op" termijn" wil de groep de klantenkaart ook introduceren bij Cru en kledingketen Zeb.
https://www.verkeerservicezuidholland.nl/
Alle klantenkaarten in één app NIBC Direct.
Net zoals FidMe toont Stocard bovenaan de populairste winkels, maar het is ook mogelijk op naam te zoeken of zelf winkels toe te voegen. Als u wil, stuurt Stocard u meldingen bij kortingen of interessante aanbiedingen in de winkels waar u een klantenkaart heeft of in de regio.
https://www.loueruneauto.fr/nos-offres-de-voitures-en-leasing-sans-apport
Klantenkaart Hoogvliet supermarkten.
Heb je al een klantenkaart, dan kun je bij het aanmaken van een account je klantenkaartnummer invullen. Om je gegevens te beschermen vragen wij je bij het eerste gebruik van de klantenkaart bij de kassa altijd een pincode naar keuze in te toetsen.
ecommerce seo
Voordelen met de Xtra-klantenkaart bij DreamLand.
Hoe krijg je de Xtra-kaart of app? Heb je nog geen Xtra-kaart? Maak gratis je Xtra-login aan en vraag via jouw profiel je klantenkaart aan. Of download de handige Xtra-app op je smartphone. Zo heb je jouw klantenkaart altijd op zak.
seo google
FLOREAL GROUP BELOONT HAAR TROUWE KLANTEN!
In 2015 lanceert Floreal Group de eerste fase van het loyaliteitsprogramma voor haar vaste klanten door hen met getrouwheidscheques te belonen op basis van hun regelmatige bezoeken aan de vakantiedomeinen La Roche-en-Ardenne, Mont-Saint-Aubert, Blankenberge en Nieuwpoort. Floreal biedt haar klantenkaart aan bij de recepties van de vakantiedomeinen of via info@florealgroup.be.
GAMMAplus klantenkaart.
De GAMMAplus kaart vraag je aan de klantenservice van je GAMMA winkel of online. De kaart is gratis en heeft een onbeperkte geldigheidsduur. Maak hier kennis met de vele voordelen waar je van kan genieten als je de GAMMAplus kaart gebruikt.

Contacteer ons