Meer resultaten voor Klantenkaart

 
Klantenkaart
Decathlon Sportmateriaal, sportkleding, sportschoenen.
Je kan met je klantenkaart terecht in alle onze winkels in België, en ook in het buitenland: Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, enz. Als eerste geïnformeerd. We brengen onze klantenkaarthouders altijd als eerste op de hoogte van speciale promoties, events, animaties, nieuwe diensten, enz.
hema
Dit leveren digitale klantenkaarten u op Telenet Business.
Karl: Een moderne klantenkaart houdt bij wat klanten kopen, wanneer ze verjaren, welke acties hen interesseren Met deze informatie verbetert een winkelier zijn of haar aanbod en krijgen klanten extra voordelen zoals kortingscoupons, verjaardagswensen en herinneringen per mail. Zo zorgt de klantenkaart direct voor meer bezoekers in de winkel en meer aankopen.
mini hifi keten
De voordelen van de klantenkaart.
Ik vraag mijn gratis klantenkaart aan. 15% korting, 3 maanden geldig op een volgende aankoop op www.kiabi.be behalve tijdens de solden en andere commerciële aanbiedingen. Wanneer u beslist om de 15% korting te gebruiken, worden er simpelweg 300 punten van uw saldo afgehaald, en blijven de overige punten staan.
fortis
Vraag de Boels Klantenkaart aan.
U kunt uiteraard ook voor uzelf een klantenkaart aanvragen, in dat geval vraagt u één klantenkaart aan en worden in eerste instantie de gegevens gebruikt die u bij bij registratie op deze website heeft ingevuld. Deze gegevens kunnen hier ook nog aangepast worden.
vochtproblemen
Klantenkaart Tuincentrum Pelckmans.
Indien de klantenkaart gedurende een periode van 6 maanden na de laatste aankoop niet meer gebruikt wordt, alsook in ieder geval van fraude of misbruik, zal deze automatisch vervallen waardoor van rechtswege alle gespaarde getrouwheidspunten terug op nul komen te staan.
seo
Fidme: Gratis app om alle stempel en klantenkaarten op je smartphone te zetten iPhone, Android, Windows Phone, Nokia, Blackberry.
Download de app. Je klantenkaart staat op je smartphone, je kunt hem dus nooit vergeten! Download de app. Scan de code van het bedrijf en voeg je stempel toe! Download de app. Duizenden waardebonnen en speciale acties van jouw favoriete merken!
SEO
Klantenkaart Veja. Klantenkaart Veja.
Wat moet u weten over de klantenkaart? Uw kaart is geldig bij Veja en Fashion Factory. Uw klantenkaart brengt punten op bij elke aankoop. Deze punten worden omgerekend naar korting. Bij elke aankoopschijf van 5 euro ontvangt u 1 punt 0.25 euro.
keuken verstopt
klantenkaarten.
Het myShopi-team en de 600.000 andere myShopi-gebruikers zullen je eeuwig dankbaar zijn. Wij zorgen er uiteraard voor dat jouw persoonlijke gegevens verwijderd worden bij het integreren van jouw klantenkaart. Voeg de foto van een klantenkaart toe. Naam van de winkel. Foto voorzijde klantenkaart.
meiden

Contacteer ons