Meer resultaten voor Klantenkaart

 
Klantenkaart
Klantenkaart Artex Fashion.
Artex Fashion Klantenkaart. Met de klantenkaart van Artex Fashion geniet je van 5 % directe korting bij elke aankoop. Meer mode voor minder geld! Registreren is gratis. volg ons op. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over acties, trends en nieuwe collecties.
Marketing communicatie
Klantenkaart Tuincentrum Pelckmans.
Indien de klantenkaart gedurende een periode van 6 maanden na de laatste aankoop niet meer gebruikt wordt, alsook in ieder geval van fraude of misbruik, zal deze automatisch vervallen waardoor van rechtswege alle gespaarde getrouwheidspunten terug op nul komen te staan.
Vulnerability Scanner
Connect24-7 Klantenkaart systeem.
Elke klantenkaart heeft een unieke code waarmee de klant zich kan melden in uw webshop. Eenmalig registreren van de klantenkaart code aan het persoonlijk profiel van de klant in de webshop zorgt er zelfs voor dat de klant de klantenkaart nooit meer hoeft boven te halen.
psychiaterstortelder.nl
Klantenkaart Tuincentrum Borghuis in Deurningen.
Klik hier om uw eigen Klantenkaart aan te vragen. U kunt een klantenkaart aanvragen bij de kassa van Tuincentrum Borghuis. U krijgt de klantenkaart dan direct mee. Heeft u de klantenkaart net nieuw, dan dient u de kaart eerst te activeren.
Gedaan met de Extra-kaart van Colruyt, grote plannen met nieuwe klantenkaart Economie Geld HLN.
De groep boven de warenhuisketen komt met één klantenkaart voor al zijn winkelformules en webshops: de Xtra-klantenkaart, die later ook een betaalinstrument zal worden. Op 4 en 5 april zullen postbodes 37, miljoen kaarten verspreiden en er komt ook een Xtra-app.
Fidme: Gratis app om alle stempel en klantenkaarten op je smartphone te zetten iPhone, Android, Windows Phone, Nokia, Blackberry.
FidMe, Europas marktleider van mobiele klantenkaartsystemen. Makkelijk, handig, functioneel, innovatief en GRATIS! Meer dan 7000 bedrijven van allerlei branches gebruiken nu al Fidme! Binnen 3 minuten maak je al kennis met FidMe! Meer dan 10.500 bedrijven hebben hun stempel klantenkaart aan FidMe toegevoegd.
Geniet van korting bij De Speelvogel.
Wist u dat bij elke aankoop gedaan in de winkel u recht heeft op 5% korting op uw klantenkaart of gezinsbondkaart 4%. Na 5 aankopen krijgt u 5 % op het totaalbedrag bij uw volgende aankoop. Indien u een online bestelling deed en deze afhaalt wordt deze aankoop toegevoegd op uw klantenkaart in de winkel of gezinsbondkaart.
Klantenkaart.
Welke aankopen tellen niet mee op mijn klantenkaart? Op je actie en soldenartikelen krijg je meteen al 10% of meer korting, dus die artikelen voegen we niet toe aan je klantenkaart. Ook de aankoop van een modebon telt niet mee op je klantenkaart.

Contacteer ons