Meer resultaten voor affiches

 
affiches
Affiches aanplakken Waregem.
In Waregem zijn op diverse locaties stedelijke aanplakborden gesitueerd voor het aanplakken van affiches. Personen of organisaties die affiches willen laten aanplakken, kunnen dit door 12 affiches af te geven aan de balie in de stadswinkel, uiterlijk 1 maand voor aanvang van de activiteit.
Affiches en vandalisme Elsene.
Affiches en vandalisme. Het algemeen politiereglement bepaalt dat het verboden is om op de openbare ruimte of op elke plaats in openlucht, zichtbaar vanop de openbare ruimte, affiches, pamfletten, stickers of plakbriefjes aan te brengen, te laten aanbrengen of te plakken, zonder toestemming van het college van burgemeester en schepenen of van de eigenaar van de plaats of zonder zich te schikken naar de door de bevoegde overheid in de vergunningsakte vastgestelde bepalingen.
Antwerpen.be.
Affiches drukken Printdeal.be.
Ga daarbij voor een van onze 9 groottes, van het klassieke A3 en A4 tot het bekende Abri-formaat. En met de materiaalkeuze uit houtvrij mat of gesatineerd mc of blueback, kunnen we de ideale affiches drukken voor de plek waar ze zullen terechtkomen.
Affiches VLAM.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op onze website makkelijker te maken. Feiten en cijfers. Groente fruitkalender 2017. Bestellen Besteld Download. Bestellen Besteld Download. Bestellen Besteld Download. Bestellen Besteld Download. Bestellen Besteld Download. Affiche versnijding rund. Affiche versnijding varken.
Affiches plakken Stad Geel.
De affiches mogen maximum 3 weken voor doorgang van de activiteit worden opgehangen op de daarvoor voorziene plaatsen. Uitsluitend affiches die niet in strijd zijn met openbare orde en de goede zeden komen in aanmerking. De affiches mogen maximum A2 formaat bedragen.
Affiches bladwijzers Ik beslis.
De nieuwe privacywet van A tot Z. Moet ik altijd toestemming vragen voordat ik een foto of een filmpje maak? Over ik beslis. Tel: 32 02 274 48 00. 2021 GBA APD. Jouw privacy op ikbeslis.be. Laatst gewijzigd op 15/02/2021.
Gelezen Goedgekeurd in Gent, Oost-Vlaanderen Affiches Folders.
Samen vinden we de beste aanpak om de aankondiging van uw evenement zo goed en snel mogelijk bij het publiek te brengen. Uiteraard houden wij altijd rekening met de aard van het evenement en het beschikbare budget om een verspreidingskeuze te maken voor uw affiches en/of folders.

Contacteer ons