Resultaten voor klantenkaart

 
klantenkaart
klantenkaart WikiWoordenboek.
De AH-bonuskaart is een van de bekende klantenkaarten in Nederland. loyaliteitsprogramma, puntenkaart, clubkaart. Het woord klantenkaart staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd klantenkaart herkend door.: van de Nederlanders.;
hoeveel kan ik lenen
Decathlon Sportmateriaal, sportkleding, sportschoenen.
Je kan met je klantenkaart terecht in alle onze winkels in België, en ook in het buitenland: Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, enz. Als eerste geïnformeerd. We brengen onze klantenkaarthouders altijd als eerste op de hoogte van speciale promoties, events, animaties, nieuwe diensten, enz.
rolgordijn velux dakraam
Klantenkaart Tuincentrum De Bosrand.
Voor uitzonderingen verwijzen wij naar de Klantenkaart Voorwaarden onderaan deze pagina. Om te profiteren van de vele voordelen die De Bosrand klantenkaart heeft, is het van belang dat u de klantenkaart eerst aanmeldt. Uw Bosrand klantenkaart aanmelden is heel eenvoudig.
clip in hair
Altijd voordeel met je Groenkaart! GroenRijk.
Want de Groenkaart is niet alleen groen, maar ook goed voor vele voordeeltjes! Nog geen Groenkaart? Vraag de kaart gratis aan bij de kassa in onze vestigingen of download de GroenRijk-app voor een digitale klantenkaart! De voordelen op een rijtje.:
matrassen
Klantenkaart.
Uw digitale klantenkaart biedt u een waaier aan voordelen.: Als geregistreerde Cosy House-klant geniet u een korting van 5% op elke aankoop. uitgezonderd op meubelen, huisnummers, speciale tekens en solden. Als geregistreerde klant geniet u bovendien van exclusieve acties waarbij we u tijdig op de hoogte brengen.
adwords campagne
Veritas id-kaart Veritas BE.
Van zodra je een aankoop doet in onze webshop, kan je meegeven of je een klantenkaart wenst te ontvangen. Deze zal dan samen met je bestelling worden opgestuurd. Nadien kan je de kaart online activeren. Onze verkoopconsulentes informeren je graag over de werking van de klantenkaart en het Veritas ID getrouwheidsprogramma.
ikki horloge
Klantenkaart Paradisio.
Hoe je geboortelijst aanleggen? Leg nu je online geboortelijst aan! Beheer je geboortelijst. In de kijker. Folders en catalogi. Krijg directe korting op je aankopen! Met je Paradisio klantenkaart krijg je directe korting op tal van producten in onze winkel en webshop.
philips stofzuigerslangen
Klantenkaart Bouwcenter Frans Vlaeminck NV.
VIP klantenkaart kan aangevraagd worden in elke afdeling van onze winkel. Vul het infvulformulier in en geef dit aan de kassa, mits de som van 10 krijgt u voortaan.: 10% korting op uw aankopen. uitgezonderd promo's, afgeprijsde artikelen, offertes, electro-machines, geblokkeerde artikelen.
wasmachine

Contacteer ons