Meer resultaten voor bolcom

 
bolcom
Bol.com lanceert printerloos retourneren in België Gondola. Bol.com lanceert printerloos retourneren in België Gondola.
Het retourproces en de bijhorende voorwaarden kunnen volgens bol.com een drempel vormen voor consumenten om online te winkelen. Daarom heeft de webwinkel samen met bpost het oude retourproces op punt gezet, zodat het proces van retourneren nog toegankelijker" en eenvoudiger" wordt.
kayasieraden.nl
Altijd korting bij Bol.com bol kortingscode of Bol.com acties van april 2021.
Dagaanbieding en weekaanbiedingen: Voor de echt shopping die-hards is er de dag en weekaanbieding van Bol: 1 product met hoge korting bol. Je kunt een email ontvangen met iedere dag de aanbieding. Bulk-10-daagse: Een paar keer per jaar is er de Bulk 10 daagse bij Bol.com, bijvoorbeeld in april 2021.
Je kan het met Bol.com Onze Kapel.
Met deze verhalen maakte Bol.com aan iedereen duidelijk dat door te handelen volgens de nieuwe merkwaarden veel meer bereikt kan worden. Om de merkwaarden direct toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers, ontwikkelden we voor de managers mobiele werkstations.
bol.com De grootste boekenwinkel van Nederland en België.
Bekijk onze boeken top-10, de top-10 kinderboeken, onze cadeauboeken of de lijst met echte Vlaamse klassiekers. Kies tussen papieren boeken en e-books. Je vindt bij ons ook veel prijswinnende boeken, bijvoorbeeld winnaars van de NS Publieksprijs, de Libris Literatuurprijs, Pullitzer prijs en de Nobelprijs voor de literatuur.
Externe verkoop via bol.com: hoe werkt het? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
In principe mag iedereen verkopen via bol.com, maar bol.com hanteert wel servicenormen, zoals.: Externe verkopers moeten 98% van de bestellingen binnen de beloofde termijn leveren. Ze moeten een klantenbeoordeling scoren van gemiddeld hoger dan een 8. Als verkopers een te laag cijfer hebben, spreekt bol.com ze er op aan. Als ze hun prestaties niet snel verbeteren, verbreekt bol.com de samenwerking. Externe verkopers bepalen zelf de prijs van hun producten. Ruim 15, miljoen artikelen worden door zowel bol.com als externe verkopers aangeboden. De externe verkoper kan goedkoper zijn. Ook loont het om op de site van de verkoper zelf te kijken. Die biedt veel producten daar goedkoper aan dan op bol.com. Zo vroeg Thystoys via bol.com voor het Lego City Politiebureau 8495, en op de eigen site 7494, inclusief verzendkosten, bijna 10 goedkoper dus. Je kunt bij bol.com ook tweedehands boeken, cds, dvds en games kopen.
Bestel je digitale Bol.com Code van 5, tot 150, op Primera.nl!
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Vanwege een storing kun je tijdelijk geen gebruik maken van ons contactformulier, maar we helpen je graag per mail.
Bol.com kiest Dept als nieuwe lead agency, Etcetera maakt afscheidsvideo.
Met de start van een vaste samenwerking met Dept neemt bol.com afscheid van Etcetera. Dries Poels, hoofd Brand Marketing communicatie bij bol.com: We zijn Etcetera zeer dankbaar voor hun geweldige creatieve werk dat van onschatbare waarde is geweest voor de ontwikkeling van ons merk.
Black Friday bij Bol.com De beste speelgoed, elektro promoties van 2019! Email. Facebook. Instagram. YouTube.
Bij Bol.com kunt een groot assortiment aan speelgoed vinden waar zeker wel iets bij zal zitten voor uw kind! Verder is Bol.com natuurlijk de winkel voor ons allemaal, dus of het nu iets voor uzelf is, uw man of voor uw kind, bij Bol.com vind u het.

Contacteer ons