Op zoek naar tegels?

 
tegels
tegels - De hovenier voor tuinaanleg, renovatie onderhoud bij u in de regio.
De hovenier voor tuinaanleg, renovatie onderhoud bij u in de regio. Van Breukelen Groenvoorzieningen is een zeer vakbekwaam hoveniersbedrijf. Wij verzorgen met veel enthousiasme uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud. U kunt in onze showtuinen een indruk opdoen over de toepassingsmogelijkheden van onze materialen. In ons informatiecentrum vindt u diverse documentatie die u kunt gebruiken bij het uitkiezen van uw tuin. Wij zijn werkzaam in regio Utrecht, Woerden, Maarssen, IJsselstein, Nieuwegein en Houten. Bekijk hieronder onze projecten en neem contact op voor een vrijblijvend advies! Bekijk hieronder de film van een aangelegde relax tuin. Actie: Gratis ontwerp bij een nieuwe tuin! Gehele tuinrenovatie in Woerden. In de wijk Snel en Polanen in Woerden hebben we een gehele tuinrenovatie uitgevoerd. In deze kindvriendelijke en strakke tuin hebben we gebruik gemaakt van Oud Hollandse tegels 60x60x7 cm en 40x80x5 cm. Verhoogde borders met grind. Een gedeelte van een achtertuin in De Meern aangelegd. Dit was een ongebruikte hoek in de tuin. Deze is nu strak en modern aangelegd. Verhoogde borderbakken gemaakt van Forto Walling blokken 10x10x60 cm in. Tuinaanleg nieuwbouw Vleuten.
metro tegels metrotegels - Onze Franse metrotegels zijn geschikt voor de badkamer, keuken en toilet.
Buiten de metro zagen ook Franse slagers snel de voordelen van dit type tegel. De witte kleur zorgt wederom voor lichtreflectie, daarnaast zijn vervuilende stoffen direct zichtbaar op te tegels. De harde glazuurlaag zorgt ervoor dat vloeistoffen eenvoudig weg te poetsen zijn, waarmee het een uiterst hygiënische vorm van wandbekleding is. Niet alleen in slagerijen maar overal in de horeca zie je daarom Metrotegels op de wanden. Volgens de hygiëne voorschriften in de horeca HACCP wordt dan ook voorgeschreven om de wanden te betegelen tot een hoogte van minimaal 180 centimeter. Ook keukens in privé-woningen worden vaak volgens deze hygiëne standaard van tegels voorzien. De lichte kleur zorgt voor een hoge zichtbaarheid, terwijl de glanzende glazuurlaag de tegels beschermd en reiniging eenvoudig maakt. Dit geldt uiteraard ook voor andere ruimtes zoals een badkamer.
parket tegels - MOODSparket parket wandbekleding renovaties.
renovatie badkamer tegels - Onze winkel blijft open voor zowel vrij bezoek als op afspraak.
Wij zijn een dynamisch bedrijf gelegen te Begijnendijk tussen Aarschot en Lier. Kwaliteit en service zijn de pijlers van ons bedrijf. Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Onze winkel is geleden in Begijnendijk, tussen Aarschot en Lier. Hier vind je een aantal inspirerende modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer, wand, keuken en mozaïektegels, sanitair en badkamermeubels. Van klassiek tot modern, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Kom inspiratie opdoen in de winkel of bekijk eerst een aantal van onze realisaties. Bij ons is iedereen welkom: de bouwer, de verbouwer, de doe-het-zelver, de architect, de aannemer., Kom Tegeltrend beleven en ervaren! Audrey en Joeri. Covid 19: Tegeltrend mag open blijven. Onze winkel blijft open voor zowel vrij bezoek als op afspraak. Van opmeten tot uitvoeren, bij Tegeltrend verzorgen wij de volledige badkamerrenovatie. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal. Geheel vrijblijvend uiteraard! Wij komen ook plaatsen. Indien je dit wenst komen wij jouw vloer en/of wandtegels ook plaatsen. Wij hebben oog voor detail en werken stipt en net. Vraag een offerte aan.
badkamer tegels renoveren - Een badkamer renoveren is geen dagtaak.
Wij kunnen de badkamer renovatie compleet voor u uitvoeren, maar gedeeltelijk is ook mogelijk. Hierbij neemt u zelf ook een deel van de renovatie voor uw rekening. Wij voeren uw badkamer renovatie compleet uit. Een badkamer renoveren is geen dagtaak.
Tegels Loccufier.
Tegels voor binnen en buiten, voor allerlei toepassingen! Tegels onze passie! WAAROM Tegels Loccufier? Tegels Loccufier is reeds 3 generaties actief in de bouwsector; vader en grootvader waren zelfstandige ondernemers en brachten de microbe over op huidig zaakvoerder Hendrik LOCCUFIER. Lees meer
tegels waterdicht maken
Tegel-Idee Welkom bij de Tegeldokter!
Dank je wel om onze website te bezoeken. Tegel-Idee heeft voor u een zeer ruim en trendy assortiment tegels, parket, vinyl en laminaat met telkens de beste prijs en kwaliteit verhouding. Door onze lage kostenstructuur kunnen wij u de best mogelijke prijs garanderen. De expertise van Tegel-Idee reikt over meer dan 30 jaar, wat maakt dat eerlijk en deskundig advies één van onze sterkste punten is. Lees verder
Keramische tegels of natuursteentegels? Aan jou de keuze!
Verder zijn tegels ook een duurzaam materiaal en kunnen ze makkelijk geplaatst worden. Uiteraard kan je hiervoor best beroep doen op een vakman, zodat je een leven lang kan genieten van de tegels in jouw woning. Tegels voor de badkamer, keuken, woonkamer., Met tegels kan je alle kanten op. Lees meer
Tegels.
Badkamer zonder grenzen. De voordelen van keramische tegels. Onderhoud en reiniging. Veel gestelde vragen. Villeroy Boch Group. Badkamer en Wellness. Badkamer en Wellness. Design à la Villeroy Boch. MY EARTH past binnen en buiten. Badkamer zonder grenzen. De voordelen van keramische tegels.
Tegels badkamer sanitair op maat voordelig bij Badkamerdepot.be.
Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing. De tegels badkamer in het gamma van Badkamerdepot zijn eenvoudig met water afneembaar. Bovendien vindt u bij Badkamerdepot alle materialen die u nodig heeft om de tegels badkamer efficiënt te leggen, zoals voorstrijk, tegelcollectie en tegelvoegsel.
Tegel.
HG tegel beschermfilm met zijdeglans product 14. HG tegel cement mortelresten verwijderaar HG product 12. HG tegel cementsluier verwijderaarproduct 11. HG tegel extreem krachtreiniger HG product 20. HG tegel impregnerende beschermer HG product 13. HG tegel krachtreiniger HG product 19.
Vloertegels kopen? Een tegelvloer voor elk interieur Tegels.
Wand en vloertegel Grunge licht grijs 30x60cm. 18, 99 par. Wand en vloertegel Beton antraciet 305x61cm., 19, 99 par. De juiste vloertegels geven je vloer karakter. Denk aan de iconische wit-zwarte tegels van 60s keukenvloeren, of een nette witte of marmeren look aan je badkamervloer.
Aanbod Groep Verhelst.
F 059 25 50 26. Al 4 generaties lang bouwt de firma ervaring op in de bouwsector. Zo is de Groep Verhelst een veelzijdige, kwalitatief hoogstaande en solide partner geworden, met een enorme ervaring en een hoge reputatie in haar sector.

Contacteer ons