Resultaten voor tegelhandel

 
tegelhandel
Wietplantage ontdekt na brand in tegelhandel Tessenderlo Het Nieuwsblad.
Wietplantage ontdekt na brand in tegelhandel. 31/07/2017 om 0257: door klu/nv. Dertig brandweermannen bestreden de brand. Na het blussen van een brand in de achterbouw van een firma van vloerwerken op de Hulsterweg in Tessenderlo zijn zondag in de vroege ochtend restanten van een cannabisplantage ontdekt.
nijkerk
BMB Hamme Belsele Stekene BMB.
Bouw en tegelhandel Van den Broeck in Hamme, Oost-Vlaanderen is al ruim veertig jaar een gevestigde naam en waarde op het gebied van bouwmaterialen en tegels. Na de overname van een bouwmaterialenhandel in Belsele 2005 en in Stekene 2008 mag Van den Broeck zich zonder blikken of blozen een van de meest vooraanstaande spelers op de Belgische bouwmarkt noemen.
ERP
Lagrange Vloeren.
In onze ruime showroom vindt u onder andere gerenommeerde en oerdegelijke Italiaanse, SpaanseFranse, merken aan scherpe prijzen en volgens de laatste trends. In de afdeling parket laminaat bieden wij u een ruim en gevarieerd gamma van het merk Berry Alloc.
ramen en deuren overpelt
Sierbestrating van der BeekSierbestrating van der Beek.
Tegelhandel Sierbestrating, van oudsher en in de directe omgeving bekend als Tegelhandel van der Beek is als bedrijf gestart in 1974. Destijds met aan het roer de heer van der Beek Sr. en mevrouw van der Beek. Begonnen als nevenactiviteit naast het werken van Van der Beek Sr.
valkenburg
Tegelhandel.
Home / Tegelhandel Tegelhandel. Regio Oost-Vlaanderen Tegelhandel met leveren en plaatsen van een volledig tegelassortiment aan bedrijven, bouw promotoren, professionele plaatsers en particulieren. Eigen aannemingsafdeling met ervaren plaatsers. Gekende zaak in de streek met uitstekende historiek en gevuld orderportefeuille. Overname van de werkingsvennootschap.
grindtegels
Tegelhandel Goes.
Neemt u gerust een kijkje op de website en mocht u meer informatie willen dan verwelkomen wij u graag, met een kopje koffie, in onze showroom. Als eerst bij Tegelhandel Goes/Handelstunter, het ALL-INCLUSIVE PAKKET Het: pakket bestaat uit; de tegels, het plaatsen ervan, de voeg en de lijm en dat alles voor 1 prijs.
Sea
makingChoices.be Vandenborre Tegelhandel.
Vandenborre tegelhandel is een bekende zaak in Evergem en omstreken. Wij ontwikkelden hun website. Door gebruik te maken van ons eigen Content Management System kunnen ze de site steeds aanvullen met de laatste nieuwtjes. Easy.CMS is een Content Management System dat door makingChoices.be werd ontwikkeld en waarvan de mogelijkheden nog steeds verder worden uitgebreid.
natuursteen mozaiek tegels
Tegels Impermo Grootste Aanbod van de Benelux Impermo.
Tegels, natuursteen parket. 19.99 /m 2 BTW incl. 16 99, /m 2 BTW incl. 19.99 /m 2 BTW incl. 14 99, /m 2 BTW incl. 24.99 /m 2 BTW incl. 19 99, /m 2 BTW incl. 29.99 /m 2 BTW incl.

Contacteer ons