Resultaten voor advocaten

 
advocaten
ontslag met wederzijds goedvinden tijdens ziekte - dat er geen dringende reden is voor ontslag op staande voet.;
Maar hij mag dit al eerder doen. Vervolgens bekijkt het UWV eerst of de werknemer aan de basiseisen voldoet bijvoorbeeld de wekeneis en voldoende urenverlies. Daarna beoordeelt het UWV of de werknemer niet verwijtbaar werkloos is door bijvoorbeeld een ontslag op staande voet. Hij krijgt dan in principe geen WW-uitkering. Ook mag hij niet het initiatief tot ontslag hebben genomen. Met een WW-veilige vaststellingsovereenkomst voorkom je dit! Hierin staat duidelijk vermeldt dat jij als werkgever het initiatief nam. Met deze overeenkomst heeft dat vrijwel zeker geen nadelige gevolgen voor zijn eventuele WW-uitkering. De werknemer uit dienst melden? Lees de checklist uitdiensttreding of het stappenplan hoe je het ontslag verder moet afhandelen. Wij helpen bij ontslag. Een advocaat of jurist is niet noodzakelijk bij een ontslagtraject. De Personeelsman heeft specialisten die helpen het ontslag goed te laten verlopen en betaalbaar te houden. Bekijk de mogelijkheden. Stappenplan ontslag met wederzijds goedvinden / bijgewerkt 1 januari 2020. Toon footer 1. Toon footer 2. Wie is de Personeelsman. Informatie over de Personeelsman. Zaken doen met de Personeelsman. Privacy en cookie regeling. Opstellen van contract. Opstellen van regeling. Hoe werkt deze website tutorial. Inschrijven voor de nieuwsbrief.:
advocaten.
Lees meer
Advocaten DALDEWOLF.
De advocaten van DALDEWOLF behaalden hun diplomas aan vooraanstaande Belgische en Europese universiteiten. Ze zijn aangesloten bij de balies van Brussel, New York, Parijs of Genève. Ze zijn zeer vertrouwd met de zakenwereld en maken op basis van hun ervaring en praktijk deel uit van één of meer praktijkgroepen. De advocaten werken zowel multidisciplinair als binnen hun praktijkgroep.
Advocaten Gent Van der Gucht advocaten.
VAN DER GUCHT ADVOCATEN in Gent biedt overheden, ondernemingen en particulieren juridisch onderdak bij adviezen en geschillen. Betrokken, grensverleggend en van een hoge kwaliteit. Om dit te kunnen garanderen, streeft elke medewerker binnen het kantoor in gent naar een optimale specialisatie binnen zijn of haar rechtsgebied.
Reyns Advocaten.
Reyns Advocaten gewikt, gewogen en met glans geslaagd! Tussen alle berichtgeving over het Coronavirus en zijn implicaties door, is het nu even tijd voor goed, zeg maar geweldig nieuws. Eind vorig jaar ontwikkelde de Orde van Vlaamse Balies een peer review voor advocaten.

Advocatenkantoor GDA Advocaten focust op het administratief recht overheidsopdrachten, PPS, milieurecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw, onteigeningen, aannemingsrecht, het fiscaal recht en ondernemingsrecht en de zorgsector. Het kantoor verleent juridisch advies en staat besturen en bedrijven bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.
Advocaten Uniqum.
Zoom in Read more. Zoom in Read more. Zoom in Read more. Zoom in Read more. Zoom in Read more. Zoom in Read more. Zoom in Read more. T 32 56 22 29 01. F 32 56 22 29 02.
Groepering van advocaten Gaius Law.
Bij Gaius vraagt men niet naar uw dossiernummer, maar naar uw naam. Een persoonlijke aanpak, een nauwgezette en eerlijke communicatie zijn primordiaal. Bekijk diensten Contacteer ons. Gaius Advocaten is een groepering van advocaten die haar diensten aanbiedt aan zowel bedrijven als particulieren.
ALPHEUS ADVOCATEN Alpheus Advocaten.
Eén van onze advocaten is erkend als bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Meer gedetailleerde info vindt U ook hieronder en op de individuele pagina's' van de advocaten. Meer over onze werkgebieden. Advocaten en advocatenkantoren heb je in alle maten en gewichten.

Contacteer ons