Zoeken naar jeugdvereniging

 
jeugdvereniging
Jeugdverenigingen Lokaal bestuur Boom.
Deze visie kan uiteraard van belang zijn bij het maken van een keuze. Hieronder een overzicht van de belangrijkste soorten verenigingen binnen het jeugdwerk. Je kan op hun website terugvinden tot welke leeftijd de verenigingen zich richten en welke leeftijdsgroepen gehanteerd worden.
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Erkenning als jeugdvereniging JCTranzit Kortrijk.
Home Erkenning als jeugdvereniging. Erkenning als jeugdvereniging. Een jeugdinitiatief kan door JC Tranzit van de stad Kortrijk worden erkend als jeugdvereniging. Elke erkende jeugdvereniging wordt onderverdeeld in één van de jeugdwerkvormen: jeugd en jongerenbewegingen, jeugdhuizen, politieke en studentenbewegingen, jeugdcultuurinitiatieven en speelpleinwerkingen.
Jeugdverenigingen Jeugd.
Wil je zeker zijn dat er iemand is, maak dan even een afspraak. Naast de traditionele jeugdbewegingen met landelijke koepel zijn er in Torhout ook een aantal andere jeugdverenigingen. Deze verenigingen zijn allen aangesloten bij de jeugdraad en richten zich op een specifieke doelgroep van de jeugd.
Jeugdverenigingen Jeugd Vrije tijd Gemeente Zaventem.
Feesten en evenementen. UiT in Zaventem. Zwembad De Motte. 02 717 89 00. 02 725 72 77. 02 720 35 50. 02 717 88 39. Ruimtelijke Ordening, Openbare Werken, Technische Dienst. 02 725 03 80. 02 725 46 85 OW.
Jeugdvereniging Hervormde Gemeente Boven-Hardinxveld.
Toffe activiteiten, gezelligheid en verdieping in de bijbel. Dat zijn de ingrediënten voor de Jeugdvereniging. De avonden worden gevuld met onder andere het samen onderzoeken en bespreken van een centraal onderwerp. Uiteraard zal zang, muziek en bovenal een grote dosis gezelligheid op onze avonden niet ontbreken!
Jeugdverenigingen Gemeente Lierde.
Werking: zondagnamiddag van 14.00 u tot 17.00 u. Nieuwstraat 21, 9570 Lierde. Dam 2, 9660 Brakel. Werking: zondagnamiddag van 14.00 u tot 17.00 u. Realisatie: Schaubroeck NV Gemeente Lierde, Nieuwstraat 19, 9570 Lierde, tel. 055 43 10 10 communicatie@lierde.be Ontwerp realisatie Schaubroeck NV.
Jeugdvereniging Immanuël Ontdek de jeugdvereniging!
Wij als Jeugdvereniging Immanuël horen bij de Hervormde Gemeente van Rijssen. Wij zijn jeugd die onderdeel is én wil zijn van de gemeente. Daarom vindt bijna alles wat we doen, plaats binnen deze gemeente. Een mooi voorbeeld is onze openbare" preekbespreking.

Contacteer ons