Resultaten voor joint venture

 
joint venture
joint venture Dutch translation Linguee.
The purpose of the collaboration, in the form of a joint venture, i s to provide greater quality and flexibility, as well as to realise cost. De samenwerking in de vorm van een joint venture heeft tot doel het leveren van meer kwaliteit en flexibiliteit en het besparen van kosten.
BASF stapt uit joint venture met Avantium Financieel Telegraaf.nl.
Premium Het beste van De Telegraaf. BASF stapt uit joint venture met Avantium. Door ANP Producties. 2018 in FINANCIEEL. Kopieer naar clipboard. Amsterdam Het Duitse chemieconcern BASF stapt uit het samenwerkingsverband Synvina met speciaalchemiebedrijf Avantium vanwege een dispuut tussen beide ondernemingen.
Joint-venture evofenedex.
Een joint venture oprichten. Bij de oprichting van een joint venture moeten in ieder geval de volgende zaken geregeld worden.: welke producten/diensten de joint venture maakt/levert.; welke markten de joint venture gaat benaderen.; hoe besluiten binnen de joint venture genomen gaan worden.;
Eubelius begeleidt Aedifica bij de creatie van een joint venture m.b.t. haar bedrijfstak appartementsgebouwen Eubelius.
Eubelius heeft Aedifica bijgestaan bij de voorbereiding van de inbreng van bedrijfstak, de oprichting en de vergunning van Immobe als institutionele gereglementeerde vastgoedvennootschap IGVV en de overeenkomsten met de Joint Venture partner. Het Eubelius team bestond uit Lars Van Bever, Wouter Claes, Carl Clottens en Eva Milants.
Air France-KLM: één joint venture met China Southern en Xiamen Airlines Luchtvaartnieuws.
In 2015 trad Xiamen Airlines met de start van haar vluchten tussen Amsterdam en Xiamen toe tot het partnership. Air France onderhoudt sinds 2010 een joint venture met China Southern op de route Parijs-Guangzhou. Beide losse joint ventures worden nu dus samengevoegd.
Joint-Venture Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Joint-Venture DE Joint-Venture EN Joint-Venture ES. Definities op Encyclo.nl: joint-venture 1x. De vertaling wordt gegeven voor de taalcombinatie NLFR.
joint venture Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
In 1996 heeft elke partner in de joint venture aan KK een rentevrije aandeelhouderslening verstrekt van 1670184 EUR. Chacune des parties de l entreprise commune a octroyé en 1996 à KK un prêt d'actionnaire' sans intérêt d'un' montant de 1670184 EUR.
Richemont en Alibaba gaan joint venture aan voor Chinees luxe retailplatform.
Met de joint venture zullen ook online winkels van Net-a-Porter en MR Porter verschijnen op Tmall Luxury Pavilion van Alibaba. Voorzitter van Richemont, Johann Rupert, in het persbericht: Chinese consumenten zijn een steeds groter klantenbestand voor Richemont en in het algemeen de luxe industrie.

Contacteer ons