Op zoek naar domeinnamen?

 
domeinnamen
Domeinnamen registreren, kopen of verhuizen.
Controleer de beschikbaarheid online. Registreer uw domein gemakkelijk in enkele stappen. Beheer uw domein via het online controlepaneel. Uitgebreid gratis dienstenpakket. Verwijzing naar uw website URL forwarding. Verwijzing naar uw huidige mailbox e-mail forwarding. Gebruik van onze nameservers. Koppeling van uw bestaande hosting. Basis voor uw website en e-mail. Koppel uw website bedrijf, product, promocampagne, vereniging, blog., E-mail met uw eigen domeinnaam. Gratis support via e-mail of telefoon. Bel onze medewerkers op 09 326 90 94. Stuur een e-mail naar cloudsupport@telenetgroup.be. Bekijk de veelgestelde vragen op de online help. Bel 0800 66 008. Stel uw vraag. Alle details van. domeinnaam hosting bij Telenet. Nieuwe generieke extensies. We registreren domeinnamen met meer dan 500 extensies snel en efficiënt.
Wie bezit jouw domeinnaam? Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is het eerste deel van een webadres. Bijvoorbeeld voor het adres http//www.scoutsengidsenvlaanderen.be/over-ons: is scoutsengidsenvlaanderen.be de domeinnaam waarvan jouw groep eigenaar zou moeten zijn. De registratie van je domeinnaam kan je vergelijken met het kadaster dat je kan inkijken bij de dienst Ruimtelijke Ordening van je gemeente. Je kan daar opvragen welke percelen grond domeinnamen er zijn, wie de rechtmatige eigenaar is en wat de exacte locatie is. Eens je dat weet kan je hem makkelijk gaan bezoeken. Je website is dan het huis dat je op dat stukje grond zet en naar eigen kleur en smaak kan inrichten. Hoe weet ik wie de eigenaar is van mijn domein? De enige manier om dat te checken is.: 1: Surf naar http//www.dnsbelgium.be/nl/domeinnaam/beschikbaarheid: Vul daar je domeinnaam in. 2: Klik verder op WHOIS. Ga daarna akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden. 3: Kijk nu in de details van je domeinnaam naar het onderdeel: Domeinnaamhouder. Dat is de persoon of de organisatie die de wettelijk eigenaar is van je website. Dat is in het beste geval een organisatie zoals bijvoorbeeld de vzw van je groep of Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.
Domeinnamen Scoutnet vzw.
Per domeinnaam betaal je 10. Opgelet: als Extra of Pro account heb je automatisch al recht op n dommeinnaam! Om een domeinnaam te koppelen aan je gratis Basic account vragen we 5 extra. Ga na of een domeinnaam nog beschikbaar is.
Registreer voordelig uw eigen domeinnaam Flexwebhosting.nl.
Er zijn eindeloze combinaties met de nieuwe gTLD domeinnamen mogelijk. Er is altijd een passende gTLD beschikbaar voor jouw gewenste naam! In de afgelopen 17 jaar hebben wij meer dan 250.000 domeinnamen voor onze klanten geregistreerd. Heb je op dit moment al een domeinnaam geregistreerd?
Domeinnaam registreren? Registreer snel en goedkoop je domeinnaam vanaf 001, per maand Mijndomein.
Heb jij een briljante ingeving voor een domeinnaam op het web? Voor je bedrijf, website of webshop? Of misschien wel voor je kind of kleinkind? Leg die dan vandaag nog vast! Bij Mijndomein kun je een domeinnaam vastleggen door hem te registreren.
Domeinnaam registreren: goedkoop voor slechts 166, per maand.
Deze horen bij de laagste prijzen waarvoor u momenteel een eigen domein kunt laten registreren. De aanvraag of registratie van domeinnamen gebeurt op vraag van de klant via een registratie-agent. Enkel een niet meer geregistreerd domein kan aangevraagd worden. De klant wordt dan de licentiehouder van het domein, waarvan de huur doorgaans jaarlijks verlengd dient te worden. Bij de registratie dient u een formulier in te vullen met uw persoonlijke gegevens naam, adres, telefoon, Wanneer het domein geregistreerd is, verkrijgt u de exclusieve rechten voor het gebruik van dat domein. Vervolgens kan u de domeinnaam naar een website laten wijzen.
SIDN: nl-domeinnaam.
Klacht over inhoud website. Toepassing recht rondom domeinnamen. Klacht over registrar. Klacht over ons. Beroep tegen beslissing SIDN. Wil je zelf bij ons domeinnamen kunnen registreren? Word dan nl-registrar. Er is ook een optie om affiliate te worden, bekijk de voordelen.
TransIP Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Jouw account menu openen. / Gratis features. HA-IP Pro load balancer. / Up to date. Meerdere Check meerdere domeinnamen tegelijk Checken Checken. Meerdere Terug naar invoer voor één domeinnaam Checken Checken. Bezig met checken. Geen populaire extensies beschikbaar. Actietarief geldt voor het 1e jaar. Alles checken Enter. / Claim jouw naam., domineer het web. / Populaire domeinextensies.: Dit actietarief geldt voor het 1e jaar. Daarna geldt het reguliere tarief, voor be is dit 1099, voor com 1325, en voor eu 1299, p.j. / Bijzondere domeinextensies. Is de nl die je voor ogen had al bezet? Denk outside the box met onze 450 alternatieve domeinextenties. Kies uit extenties zoals art, click of space en maak een adres wat perfect aansluit op je bedrijf, hobby of verhaal. Lees meer over het slim gebruiken van alternatieve extensies op ons blog. Lees het blogartikel. / Verken de mogelijkheden.: Indruk maken met jouw custom e-mailadres. Snel gebouwd, snel online. Ontwerp onbegrensd op het eindeloze web. / Je domein secure.

Contacteer ons